Logo de la Diputación de Castellón Logo de LLum de la Memòria

Actualidad

Diputació convoca professionals i estudis al concurs del Dia de la Província 2019

Diputació convoca professionals i estudis al concurs del Dia de la Província 2019

5 de desembre de 2018. La Diputació de Castelló, amb el suport dels col·lectius ADCV, APIV i ComunitAD, ha convocat professionals del disseny i il·lustració per a l'encàrrec de treball consistent en la realització de la imatge commemorativa del 'Dia Oficial de la Província de Castelló' i el seu desenvolupament en les distintes aplicacions. Les candidatures tenen de termini fins a dijous que ve, 13 de desembre per a presentar les seues propostes, i serà el pròxim 14 de desembre quan el comité de selecció es reunesca per a valorar i decidir la proposta guanyadora.

Cal tindre en compte que aquesta convocatòria ha tingut un gran nivell entre la gent participant, i enguany complirà ja la seua quarta edició. Va ser l'il·lustrador Boke Bazán el primer a guanyar el concurs en 2016, en 2017 el va guanyar el prestigiós dissenyador gràfic Vicent Ramón i en 2018 l'estudi castellonenc JuárezCasanova.

El vicepresident provincial, Vicent Sales, ha explicat que “l'objectiu d'aquesta iniciativa és generar una col·lecció de cartells del Dia de la Província firmada pels millors professionals del moment, exalçant els millors valors de la nostra província per a resumir en una imatge un dia tan important per a tota la gent de Castelló".

El Comité de Selecció es constituirà i es reunirà el pròxim 14 de desembre i estarà compost per professionals membres de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), l'Associacióde Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) ComunitAD (Associació d'Empreses de la Comunicació i la Publicitat) i del Departament de Comunicació de la Diputació.

Cal recordar que el Dia de la Província, que se celebrarà el 23 de març de 2019, reconeix aquelles institucions i persones que més han contribuït al desenvolupament de la província en les més diverses facetes. Un dia en què la corporació provincial entrega l'Alta Distinció de la Província i les distincions al mèrit esportiu, solidari, de la innovació i de les arts.

Nota: Teniu les bases del concurs ací:

https://www.dipcas.es/es/descarregues.html