Logo de la Diputació de Castelló Logo de LLum de la Memòria


Bloque de noticias Grid 1
Notícies

Homenatge a Beatriz Guttmann amb l'exposició 'Guttmann de viaje' en Les Aules

La Diputació de Castelló ret homenatge pòstum a la castellonenca Beatriz Guttmann amb l'exposició 'Guttmann de viatge' que inaugura avui i mantindrà fins al pròxim 10 de novembre en l'Espai Cultural Obert de les Aules, una mostra comissariada per MART.

17 de Octubre de 2018

Diputació i la Fundació Caixa Castelló impulsen el talent dels jóvens músics castellonencs

La Diputació de Castelló i la Fundació Caixa Castelló impulsen el talent cultural castellonenc a través del concert 'Els Sons de la Mediterrània' a càrrec de 10 dels millors alumnes de l'últim any del grau superior de música de l'Orquestra Barroca del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí Castelló, una referència nacional en l'ensenyança especialitzada de música antiga.

15 de Octubre de 2018

La Diputació consolida la Llum de la Memòria com un gran reclam turístic a l'interior

La Diputació de Castelló ha consolidat la major exposició d'art sacre restaurat de la província 'La llum de la memòria' com un gran reclam turístic en haver superat ja les 14.000 visites en les seues quatre seus de Caudiel i Jérica des de la seua posada en marxa el passat mes d'agost.

8 de Octubre de 2018

Es multipliquen les posibilitats culturals amb la V Feria Internacional d'Art Contemporani MARTE

La Diputació de Castelló multiplicarà les possibilitats culturals de Castelló a través de la V Fira Internacional d'Art Contemporani 'MART' que tindrà lloc del 15 al 18 de novembre en l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

5 de Octubre de 2018